4 december 2023

Innovativa och effektiva växlar, växellådor och hastighetsreducerare från Sumitomo.

Nu ingår Sumitomos växlar, växellådor och hastighetsreducerare i Bohlins Maskiner breda produktsortiment. Sumitomo Drive Technologies har etablerat sig som en global ledare inom tillverkning och utveckling av avancerade drivsystem. Deras produkter används framgångsrikt inom områden som gruvdrift, tillverkning, energiproduktion och transport.

Avancerade växlar och växellådor för optimal effektivitet

Sumitomo Drive Technologies produkter är konstruerade med fokus på optimal effektivitet och hållbarhet. Genom att använda avancerade material och teknologier säkerställer Sumitomo att deras växlar och växellådor klarar av höga belastningar samtidigt som de minimerar energiförluster. Detta gör dem lämpliga för krävande arbetsmiljöer där pålitlig prestanda är av yttersta vikt.

Hastighetsreducerare för ökad maskinprestanda

Sumitomo Drive Technologies hastighetsreducerare är en central komponent i många industriella processer. Dessa enheter är utformade för att minska rotationshastigheten och öka vridmomentet, vilket resulterar i ökad maskinprestanda och energieffektivitet. Hastighetsreducerarna från Sumitomo Drive Technologies används framgångsrikt inom en rad olika applikationer, inklusive transportband, mixrar och annan roterande utrustning.

Bohlins Maskiner är stolt leverantör av produkter från Sumitomo

Sumitomo Drive Technologies står i spetsen för innovation när det gäller växlar, växellådor och hastighetsreducerare. Deras produkter kombinerar precision, mångsidighet och pålitlighet för att möta de unika kraven inom flera olika industrier.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om Sumitomo och hur deras växlar, växellådor och hastighetsreducerare kan hjälpa dig att maximera effektiviteten i din produktion.