21 september 2021

Deublin släpringar med högsta prestanda och pålitlighet

Deublin är en ledande tillverkare av roterande kopplingar för bland annat industri och vindkraftsektorn.

Med erfarenhet från årtionden av utveckling och implementering av sofistikerade roterande kopplingar i alla tänkbara tillämpningar, har Deublin lösningen på dina kraftöverföringsutmaningar. Släpringar är en given del i detta och Deublins släpringar lever upp till högt ställda krav på hög prestanda och pålitlighet.

Från stationär anslutning till en roterande

För dig som letar efter en elektrisk förbindelse mellan en stationär och en roterande anslutning så kan Deublin erbjuda lösningen. Det finns ett stort urval av kopplingar, släpringar och anslutningar för de mest krävande konstruktioner men också skräddarsydda lösningar utifrån din unika kravställning. Deublin har ett unikt plug-and-play system för släpringar och kopplingar som minskar installations- och underhållstider.

De släpringar du behöver

Deublin har erfarenhet av avancerade och krävande konstruktioner. Deras designkapacitet inkluderar absoluta eller inkrementella encoders, roterande kontakter för fiberoptisk anslutning, inbyggda värmare för användning under kalla förhållanden och andra speciella kundbehov.

Deublins designteam har en omfattande verktygslåda av komponenter de använder vid utvecklingen och kundanpassningen av nya släpringar. Designutmaningar som RF-skärmning, blandad signalhantering, högfrekvent impedansmatchning, minskad temperaturgenerering och miniatyrisering hanteras dagligen av Deublins kunniga personal.

Den senaste tekniken och materialen

Deublins släpringar utvecklas för att möta industrins och konstruktörernas krav på en lång livslängd och pålitlig drift. Komponentvalen för deras släpringar är många och alla håller högsta kvalitet.

  • Monofilament eller multifiber i ädelmetall (palladium, silver eller guld), kolbaserad (grafit) eller komposit (koppar/grafit, silver/grafit). Borstmaterialet utifrån dina på effekt- och signalkrav.
  • Avskärmningar finns för analoga-, digitala-, RF- och mikrovågssignaler för att förhindra störningar och crosstalk med andra signaler.
  • Anpassade signalkonfigurationer. Från en kanal till så många kanaler du behöver.
  • Tryckstift, lödning eller anpassade anslutningskonfigurationer. Allt för enkel installation och underhåll.

Tillsammans hittar vi lösningen

Både Deublin och Bohlins Maskiner har en tradition och en vana att ta fram kundanpassade lösningar. Med gedigen erfarenhet inom industriell konstruktion med höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och innovation står vi beredda att hjälpa dig med dina utmaningar.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan samarbeta och hjälpa dig hitta de lösningar du behöver.