25 augusti 2023

Komponenter som håller när du hugger i sten

Bohlins Maskiner ställer ut på Euro Expo i Gällivare 30 - 31 augusti 2023, ett utmärkt tillfälle att träffa representanter för tung industri och gruvnäringen.

Gruvnäringen blir allt viktigare i och med den gröna omställningen. Du som är ansvarig för drift av tung industriell utrustning vet hur viktigt det är att ha pålitlig utrustning och pålitliga leverantörer. Ni hugger bokstavligen i sten varje dag, och det kräver komponenter av högsta kvalitet.

Bohlins Maskiner är mer än en leverantör, vi är ofta en samarbetspartner till våra kunder och hjälper till att säkerställa drift och utveckling av tung utrustning. Kopplingar och bromsar som löser problem och ser till att varken människor eller utrustning kommer till skada vid oväntade händelser.

Vi kommer också att visa upp säkerhetsklassad utrustning på mässan. Belysning designad för att användas i potentiellt farliga miljöer med explosionsrisk. ATEX- och IECEx-certifierad belysning och elsystem som transformatorer, förgreningsdosor och kablage, oumbärliga för att upprätthålla en säker arbetsmiljö.
Kom förbi vår monter och låt oss tillsammans utveckla tung svensk industri med fokus på kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet!

Väl mött
Mikael Bohlin, VD

 

Euro Expo beskriver sina mässor som: ”Euro Expos industrimässor möjliggör värdefulla möten med dem som i högsta grad är intresserade av produkterna och tjänsterna på mässan. Träffa produktions-, drift-, underhålls-, el-, konstruktions- och inköpsansvariga under lugna och avspända former.”